DörrbytenByt ytterdörr med mig för en skräddarsydd lösning

En ytterdörr ska vara snygg, stabil, inbrottssäker och av hög kvalité i kombination med ett lågt U-värde. En riktigt bra ytterdörr är kort och gott inte bara fin på in- och utsidan av huset, utan hjälper även till att skapa en bra miljö och ökad trygghet.

När du köper en dörr till huset genom mig får du hela installationen till ett fast pris – givetvis alltid med garanti. Vid behov åtar jag mig också montering av garagedörrar och inglasningar.

Jag hjälper dig med allt från rådgivning till installation

Det är viktigt att du får precis det du behöver och förväntar dig. Jag inleder därför alltid med ett hembesök där vi tillsammans pratar om hur dina önskemål ser ut, vilka dina förutsättningar är och måttar.

Därefter lämnar jag en offert som innefattar allt vad bytet av ytterdörren innebär. Eftersom att jag tar hand om hela bytet kan du lita på att du är i trygga händer samt att det blir korrekt gjort.

Jag följer alltid upp mina arbeten för att försäkra mig om att resultatet blev som du förväntade dig och att du är nöjd med mitt arbete.

Köp nya dörrar genom mig

Genom mig kan du köpa just den ytterdörr du vill ha. Jag har ett nära samarbete med Byggnadssnickerier/Bolist i Krokom som bland annat erbjuder snygga och högkvalitativa dörrar från Bröderna Johansson (Sunnerbo Fönster). I Beijers sortiment återfinns bland annat Swedoor och Raw.
Du kan via mig även köpa en ytterdörr från Helsingedörrens stora sortiment.

Har du önskemål om en specifik ytterdörr, så tveka inte att fråga då jag har många leverantörer i mitt nätverk.

Kontakta mig gunnar@gunnargroth.com

Hur kan jag hjälpa dig?

1. Du tar kontakt med mig

Ta kontakt med mig och beskriv gärna med några rader vad du behöver hjälp med i formuläret intill.

2. Jag återkopplar och bokar ett möte

När jag har tagit emot din förfrågan kommer jag att återkoppla till dig så snart som möjligt för att boka en tid för ett möte.

3. Jag gör ett hembesök

Efter överenskommelse kommer jag på ett hembesök för att bilda en uppfattning om vad ärendet gäller mer exakt och vilka förutsättningar som finns för att därefter lämna en rättvis och tydlig offert.

Kom i kontakt med mig och få en kostnadsfri offert