Om migSedan 2009 har jag arbetat som snickare och fönstermontör, vilket också blev startskottet för Gunnar Groth AB. 

En sak som jag har lärt mig under åren är det att inga behov är någon annans lika. Därför är jag högst angelägen om att du får en skräddarsydd lösning helt utifrån de unika behov och förutsättningar som du och din fastighet har. 

Lika viktigt är det att du känner dig trygg med mig och får vad du förväntar dig. Således arbetar jag alltid med stor lyhördhet till dina önskemål och håller en nära dialog från början till slut med dig som beställare. 

Låt mig berätta mer om hur jag jobbar.

Jag kan hjälpa dig med byten och installationer av:

  • Fönster
  • Fönsterdörrar
  • Ytterdörrar
  • Garageportar
  • Inglasningar

Hur jag jobbar och vad det innebär för dig som kund

Vid montering av nya fönster eller dörrar finns det alltid en projektledare och en snickare som utför arbetet. Inte sällan blir projektet långdraget och till följd av det kostsamt.

Den största fördelen med att ta hjälp av mig är att jag är både projektledaren och montören i varje uppdrag jag tar mig an. Det gör det möjligt med en nära kundrelation och kontakt från början till slut. 

Vad innebär det för dig som kund? Eftersom att jag tar ett helhetsgrepp kan du vända dig till mig för såväl rådgivning som montering. Även beställningen av nya fönster eller dörrar kan göras genom mig, vilket gör processen både snabbare och smidigare. Då jag är den enda kontaktpersonen slipper du alltså flera kontaktpersoner och onödiga missförstånd undviks.

Vad kostar det att byta ett fönster?

Det är den absolut vanligaste frågan jag får när jag säger att jag jobbar med att montera och sälja fönster.

”Du får svaret när jag får komma hem till dig och räkna på just ditt fönsterbyte” är det svar som nästan alla säljare av fönsterbyten ger på frågan vad kostar det att byta ett fönster.

Då man kanske inte är just i färd med att byta fönster utan bara vill ha en prisindikation för att kunna gå vidare med sina tankar om ett förestående fönsterbyte så kan det kännas jobbigt med ett hembesök i detta tidiga skede så därför ger jag ett uppskattat pris enligt följande.

Då jag sedan 2009 har monterat massor av fönster och dörrar så kan jag ändå ge en uppskattning av vad det kostar att byta ett fönster. Du kan räkna med ca. 10 000:- per enhet, monterat och klart, inklusive allt material och efter ROT-avdrag på arbetskostnaden.

Detta är inget definitivt pris utan är en uppskattning av vad byte av fönster och fönsterdörrar i en normal villa kostar då det rör sig om tio till tjugo enheter. Det vill säga, har du fjorton fönster att byta så kan du räkna med ett pris på runt 140 000:- för ett komplett fönsterbyte efter ROT-avdrag på arbetskostnaden.

Självklart kostar en del fönster mindre, och en del kostar mer, än 10 000:- men snittpriset brukar ändå hamna rätt så nära den summan i de flesta fall.

Flera, eller andra, frågor? Tveka inte att höra av dig via telefon eller e-post.

Hur kan jag hjälpa dig?

Ta gärna kontakt med mig och berätta om dina behov och planer, så berättar jag gärna mer om hur jag kan hjälpa dig på bästa sätt.

Jag ser fram emot att höra ifrån dig.
Varmt välkommen.

Kontakta mig gunnar@gunnargroth.com

Hur kan jag hjälpa dig?

1. Du tar kontakt med mig

Ta kontakt med mig och beskriv gärna med några rader vad du behöver hjälp med i formuläret intill.

2. Jag återkopplar och bokar ett möte

När jag har tagit emot din förfrågan kommer jag att återkoppla till dig så snart som möjligt för att boka en tid för ett möte.

3. Jag gör ett hembesök

Efter överenskommelse kommer jag på ett hembesök för att bilda en uppfattning om vad ärendet gäller mer exakt och vilka förutsättningar som finns för att därefter lämna en rättvis och tydlig offert.

Kom i kontakt med mig och få en kostnadsfri offert