FönsterbytenJag hjälper dig med hela fönsterbytet

Att byta fönster kan lätt bli en krånglig process med många olika steg att ta hänsyn till.

Det ska mätas, fönstren ska beställas, offerter ska jämföras och en hantverkare som känns bra för monteringen ska väljas. 

Din tid är värdefull och att byta fönster ska vara enkelt. Därför hjälper jag dig med hela fönsterbytet – allt från måttagning, till färdig installation. Allt för att du ska slippa allt vad fönsterbytet innebär, kunna fokusera på annat och få det absolut bästa resultatet. Det förtjänar du.

Från rådgivning och beställning, till komplett montering

Att du får exakt vad du behöver och är nöjd är viktigt. Därför inleder jag alltid med ett hembesök där vi pratar om hur dina önskemål ser ut, ser över dina förutsättningar och mäter dina fönster.

Därefter kan jag lämna en rättvis offert som innefattar allt vad fönsterbytet innebär. Eftersom att jag tar ett helhetsgrepp kan du känna att du är i trygga händer och lita på att fönsterbytet blir korrekt och väl utfört.

Varje fönsterbyte som jag tar mig an avslutar jag med att återkoppla till dig för att försäkra mig om att du fick det resultat som du har förväntat dig. Givetvis ingår grovstädning, bortfrakt av dina gamla fönster och byggmaterial alltid när du gör fönsterbytet med mig.

Köp dina nya fönster genom mig

Genom mig kan du köpa de fönster som du vill ha. Jag har ett nära samarbete med Byggnadssnickerier/Bolist i Krokom som bland annat erbjuder snygga och högkvalitativa fönster från Sunnerbo Fönster. I Beijers sortiment återfinns bland annat fönster från Svenska Fönster.

Jag samarbetar även med Helsingedörren och kan bland annat erbjuda deras vackra kulturfönster i 3-glasutförande.

Kontakta mig gunnar@gunnargroth.com

Hur kan jag hjälpa dig?

1. Du tar kontakt med mig

Ta kontakt med mig och beskriv gärna med några rader vad du behöver hjälp med i formuläret intill.

2. Jag återkopplar och bokar ett möte

När jag har tagit emot din förfrågan kommer jag att återkoppla till dig så snart som möjligt för att boka en tid för ett möte.

3. Jag gör ett hembesök

Efter överenskommelse kommer jag på ett hembesök för att bilda en uppfattning om vad ärendet gäller mer exakt och vilka förutsättningar som finns för att därefter lämna en rättvis och tydlig offert.

Kom i kontakt med mig och få en kostnadsfri offert